A doua editie a Tombolei Mesterului

0

Dupa succesul campaniei “Tombola Mesterului” finalizata de Craciun, Ambient lanseaza, intr-o forma familiara participantilor, editia de primavara a acestei campanii.

Perioada

Actiunea “Tombola Mesterul Ambient” se desfasoara in perioada 1 februarie – 15 aprilie 2011 in toate cele 12 orase in care Ambient este prezent prin centre comerciale si puncte de lucru.

Premii

In preajma sarbatorilor de Pasti, cei mai harnici mesteri pe domeniile: materiale de constructii, finisaje sau instalatii vor fi premiati cu echipamente de lucru, unelte profesionale si miei pentru masa de Paste.

Marele premiu al campaniei este un autovehicul utilitar Dacia Logan Van, pe care castigătorul o poate folosi in cadrul lucrarilor pentru amenajarea sau construirea unei locuinte.

Scopul campaniei

“Scopul acestei campanii este de a consolida parteneriatul cu mesterii care executa diverse lucrari pentru clientii Ambient. Incercam astfel sa punem bazele unei colaborari solide iar beneficiile ce rezulta din aceasta relatie vor fi pe termen indelungat”, declara Vasile Tiorean, Manager Vanzari Asistate.
 
Regulament

Regulamentul campaniei, clasamentele provizorii si lista castigatorilor vor fi afisate in Centrele Comerciale Ambient si pe www.ambient.ro, sectiunea “Mesterul Casei Tale”.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: Ambient

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply