A aparut revista VILLA DESIGN

0

Cu sloganul Traieste excelenta in design, arta si arhitectura, revista VILLA DESIGN ofera combinatia ideala intre clasic si modern pentru tot ceea ce inseamna domeniile enumerate mai sus.

Iata conceptul editorial VILLA DESIGN in viziunea Adelei Parvu, redactor-sef:

VILLA DESIGN are cuprinsa intre copertele ei o lume fabuloasa, nu numai obiecte, interioare si destinatii spectaculoase, ci si o aprofundare la nivel de idee, de explorare a ceea ce se afla dincolo de imagine, in lumea fascinanta a Frumosului care cuprinde si designul, arta si arhitectura, dar si moda vestimentara. Daca invatam sa reperam ceea ce este frumos si de calitate, vom dori sa ne inconjuram de lucrurile care au aceste atribute. Dar ca sa intelegem de unde provin linia, forma sau culoarea care ne incanta, trebuie sa aflam si povestea celui care le creeaza.

In VILLA DESIGN aceste surse ale creativitatii sunt explorate, iar invitatia nu ramane doar la nivel de contemplare vizuala, ci este una care incita la a simti, a dori sa te inconjori de ceea ce este pozitiv, spectaculos si frumos. De aceea provocarea pe  care o lanseaza VILLA DESIGN este „traieste excelenta in design, arta si arhitectura!”

Ce are deosebit VILLA DESIGN?

Totul! De la abordare editoriala, la cea de grafica, de la promovarea de obiecte, solutii, concepte care se gasesc local, la cele care sunt la nivel international, de la prezentarea lucrarilor unor artisti sau designeri pana la unele care sunt special create pentru revista.


Pretul revistei este 9.9 lei si este trimestriala
Revista se gaseste in reteaua Inmedio si la chioscurile de presa

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply