A apărut revista Casa lux, ediția de august

0

Citește noul număr al revistei Casa lux, din 27 iulie la toate punctele de difuzare a presei!

Comana este unul dintre locurile de evadare din apropierea Bucureștiului. Merită să ajungi aici nu numai pentru a vizita parcul natural, ci și pentru a locui în splendidul resort Casa Comana, amenajat cu influențe italiene și mediteraneene.

De la decorul flamboiant al Sudului trecem la minimalismul nordic și te invităm într-un apartament din București, cu aer primitor și o cromatică odihnitoare, ambientat în manieră scandinavă de designerul Ana Coralevici.

Vitaly Yurov și Iryna Dzhemesiuk sunt doi designeri din Ucraina care uimesc prin proiectele lor neconvenționale. Este și cazul reședinței prezentate de noi, aflată într-o zonă rurală din Italia. Viziunea lor eclectică rezultă din plasarea elementelor prețioase într-o scenografie artistică.

Schimbări majore de recompartimentare și eliminare de pereți a suferit apartamentul din São Paulo, ce poartă semnătura arhitectului și designerului Diego Revollo. Acestuia nu i-a fost ușor să-și convingă clienții să accepte înglobarea bucătăriei în dining, dar ușa glisantă care desparte cele două spații a fost compromisul acceptat și o soluție reușită. Într-un cadru mai degrabă rece, Diego Revollo a strecurat culori vibrante și accesorii epatante.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply