A apărut numărul de toamnă al revistei Casa și grădina.

0
E vremea recoltei!
A apărut numărul de toamnă al revistei Casa și grădina.
Află care sunt noutățile din domeniul amenajărilor interioare și exterioare, cum optimizezi și întreții sistemul de climatizare din casă sau care sunt secretele acoperișurilor care durează și 100 de ani.
Pentru că este un număr dedicat recoltei, începem cu un capitol amplu despre fructele, legumele și ierburile aromatice pe care le-ai semănat, le-ai plantat, și le-ai îngrijit cu mâinile tale. Acum a venit momentul să te bucuri de munca ta în grădină, iar noi îți spunem cum le păstrezi cel mai bine, care sunt electrocasnicele și accesoriile de ultimă generație care te ajută să le conservi și să scurtezi timpul petrecut în bucătărie.
Continuăm cu povestea primul parc de aventură în care te poți caza peste noapte și cu noutățile toamnei: de la accesorii pentru băi ultramoderne, la remedii naturale pentru buna funcționare a organismului sau noi piese de mobilier inspirate de anii ’60.
Poveștile de amenajări ale proprietarilor au ocupat mereu un loc important în revista Casa și grădina. În acest număr, vei descoperi un apartament din București în care proprietarii se bucură de ordine, stil și spațiu, un garaj transformat în living, o locuință care a fost modificată pentru a primi un nou membru al familiei sau un apartament decorat în stil scandinav. Pentru că atunci când vine vorba de amenajări, exemplul personal devine cel mai bun reper!
Găsești numărul de toamnă al revistei Casa și grădina la punctele de difuzare a presei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply