A apărut ediția cu nr. 5/2022 a revistei Casa și Grădina

0

Cel mai proaspăt număr al revistei Casa și Grădina, ediția cu numărul 5/2022, este disponibil din 17 noiembrie în punctele de difuzare a presei și online.

Cel mai nou număr ai revistei Casa și Grădina îți oferă, ca de obicei, inspirație pentru amenajarea unei case cu personalitate, idei de organizare a spațiului de lucru, soluţii pentru un cămin călduros și cele mai importante tendințe ale sezonului. Revista Casa și Gradina este disponibilă începând cu 17 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei și online pe publisol.ro.

Abonează-te la revista Casa și Grădina; poți opta pentru pachetul de 3 ediții cu 10% reducere, 5 ediții cu 15% reducere, sau poți beneficia de un discount de 20% dacă optezi pentru 10 ediții.

Abonamentele se vor achita înainte de startul lor (nu pot fi plătite ramburs). În cazul plăților efectuate pana la data de 15 a lunii, se vor expedia revistele aferente lunii imediat următoare, iar pentru plățile care depășesc data de 15 a lunii se vor expedia revistele care apar în decursul celei de-a doua luni după efectuarea plății.

Revistele cuprinse în abonament se livrează cu Poșta Româna, expediere simplă la cutia poștala a abonatului și doar pe teritoriul României.

Timpul estimat de expediere prin Poștă este de 10 zile lucrătoare de la data apariției revistei pe piață.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply