9 sfaturi ca să îți vinzi casa la cel mai mare preț

0

Dacă vrei să vinzi o casă, încerci să obții cel mai mare preț posibil. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să scapi de toate lucrurile inutile care o fac să arate mai mică și neîngrijită. De asemenea, este indicat să pui becuri mai puternice ca să pară mai luminoasă.

casa de vanzare

Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să obții prețul maxim pentru care pe care o ai la vânzare.

Scapă de obiectele în plus

Fă ordine astfel încât să nu ai lucruri pe mese, blaturi sau alte spații vizibile. Vizitatorii au nevoie să își închipuie cum va arăta casa cu obiectele lor, iar toate pozele, lumânărelele și statuetele tale îl pot împiedica să facă acest lucru. Fă în așa fel încât locuința să fie ca o pânză albă pentru potențialul client.

Ascunde fotografiile de familie

Nu lăsa la vedere lucrurile prea personale. Fotografiile din vacanță, desenele copiilor de pe frigider sau alte imagini care te scot pe tine în evidență trebuie ascunse.

Redecorează dulapurile

Dacă nu vrei să schimbi toată mobila din bucătărie este suficient să redecorezi dulapurile și să schimbi mânerele. De asemenea, o schimbare în bine ar reprezenta-o și niște întrerupătoare și prize noi.

Fă o curățenie generală

Poate părea că este un sfat redundant, dar trebuie spus că o casă care strălucește de curățenie va fi foarte apreciată de posibilii cumpărători. Le va da încredere și îi va face să negocieze mai puțin prețul pe care tu îl ceri.

Schimbă lustrele

O casă luminoasă este mai frumoasă și de aceea este bine să ții cont și de modul în care arată lustrele tale. Nu doar ele trebuie schimbate, ci și becurile. Alege unele puternice, din gama eco.

Împrospătează culorile pereților

Să dai o vopsea nouă pe pereți nu este nici scump și nici nu implică prea multă logistică. Efectul, în schimb, va fi unul extraordinar. Pe lângă impresia de curățenie, clienții vor simți că au intrat într-un spațiu nou, indiferent cât de veche este casa. De asemenea, poți folosi culori care sunt acum în trend pentru a da și o notă de modern casei pe care încerci să o vinzi.

Scapă de covoare

Nu lăsa în casă niciun covor și curăță podelele până devin strălucitoare. Vei face o impresie foarte bună și vei obține prețul pe care l-ai cerut. Caută pe internet cod CAEN 6820 pentru a găsi firma de care ai nevoie.

Schimbă colacul vasului de toaletă

Poate ți se pare că nu este necesar, dar posibilii clienți vor fi atenți la toate detaliile, mai ales dacă vor să cumpere casa la cheie și să se mute imediat după ce semnează contractul de vânzare-cumpărare. Dacă este necesar retușează spațiile unde chitul dintre rosturile gresiei și faianței s-a deteriorat.

Concentrează-te pe baie și pe bucătărie

Studii făcute de agenți imobiliari arată că băile și bucătăriile sunt cele care care vând într-adevăr case. Motivul este că ele cer cele mai multe investiții în cazul unei renovări, iar dacă sunt în regulă, oamenii capătă încredere să achiziționeze întreaga casă.

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: pixabay

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply