(P) 8 designeri români îți pregătesc casa de toamnă

0

8 designeri români îți pregătesc casa de toamnă

Ne place vara, recunoaștem, dar parcă și toamna are farmecul ei. Ploile din miezul nopții, mirosul de dovleac copt, băltoacele din plină zi și camerele noastre calde, ce ne așteaptă să venim de la birou – toate ne fac să fim și mai nerăbdători și să ne pregătim deja casa pentru momentul mult așteptat.

8 designeri români îți pregătesc casa de toamnă

Cană cafea, Thalia | Măsuță tradițională, Thalia 

Toamna aceasta se poartă auriul discret, iar designerii de pe Breslo.ro s-au pregătit intens pentru acest sezon. De la perne moi și pufoase pentru dormitorul tău până la ceainicul în care să fierbi ceai cu portocale sau ghiveciul din balcon, toate vor da o notă cozy casei tale.

8 designeri români îți pregătesc casa de toamnă

Tablou pictat, Elonic.Art.Avenue |Ghiveci Nodart | Ceainic BijuteriiArt | Perne AllyInGraphicLand

Umple-ți casa cu flori de toamnă sau, și mai bine, cu unele handmade

Naturale, ca să îi dai camerei o pată de culoare, sau, și mai bine, flori handmade. Brodate, din hârtie, tradiționale, pictate – creatorii de pe Breslo se lasă inspirați de ele și le iese de minune!

8 designeri români îți pregătesc casa de toamnă

Decorațiune cu flori origami, LittleJoy | Inimă decorativă, YourShop | Vază din lemn, Constant.C 

Despre Breslo.ro – mii de creatori români, 8 ani de creativitate

Dacă îți dorești ceva original, personalizat, cu design unicat, atunci e musai să arunci o privire pe cea mai mare platformă creativă din România. Pe Breslo.ro, mii de creatori își vând creațiile, de la decorațiuni handmade pentru casă, articole vestimentare și bijuterii, până la accesorii și cosmetice homemade. Ce ne place cel mai mult este faptul că fiecare creator este dispus să personalizeze un produs exact așa cum ți-l dorești și poți vedea cu adevărat cum ideile tale prind  viață!

Text: Andreea Ghica | Foto: Breslo.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply