7 accesorii moderne pentru casa ta

0

Grafică geometrică

Un tapet ce expune un model tridimensional se integrează perfect într-o amenajare în stil modern și eclectic. Sugestiile discrete și iluziile optice ca expresie a decorurilor murale sunt în egală măsură inedite și actuale. Modelul Landscape, conceput de designerul Leslie David pentru brandul Domestic, se comercializează la dimensiunile L 372 x l 300 cm. Produsul este disponibil prin magazinul Intro la prețul de 2.327 lei/buc.

Foto: Intro
Foto: Intro

Sfere de lumină

Prezentată în premieră anul acesta la Salonul de Mobilă de la Milano și deja premiată la competiții de design, lampa Lincoln, realizată de Fabio Calvi Brambilla Architetti pentru brandul Barovier&Toso, degajă un rafinament și o noblețe de factură modernă. Corpul central al lămpii este realizat din aluminiu anodizat finisat în auriu-roz și prevăzut cu un LED puternic ce transmite lumina prin globurile din sticlă suflată. Mai multe detalii despre preț şi modalități de achiziție găsești pe site-ul www.barovier.com.

Foto: Euroluce
Foto: Euroluce

Materiale naturale

Aparatul de cafea Push este îmbietor prin design, rezultat al îmbinării armonioase dintre ceramica ce are aspect de piatră nefinisată, sticla transparentă a corpului interior și mânerul geometric din lemn. Produsul (diametru 10 x h 20 cm) este realizat de designerul Mette Duedahl pentru brandul Muuto și se poate achiziționa de pe site-ul www.madeindesign.com, la prețul de 483 lei (fără taxe de transport).

Foto: Muto
Foto: Muto

Motiv pixelat

Un interior modern, cu precădere unul ambientat în tonuri neutre, va fi pus în valoare printr-o intervenție stilistică discretă, dar de impact: un covor din lână cu model geometric. Modelul Kenitra (L 240 x l 170 cm) este disponibil în oferta magazinului BoConcept
cu prețul de 6.645 lei.

Foto: BoConcept
Foto: BoConcept

Iluzii optice în alb și negru

Eleganța delicată oferită de jocul formelor grafice pe fond alb și negru amintește de farmecul placărilor vintage. Suporturile pentru lumânări Illusions sunt realizate din ceramică și se pot achiziționa de la BoConcept cu prețul de 53 lei/buc. Fie că alegi unul pentru casa ta sau pentru a-l face cadou, suportul ceramic rămâne un instrument de efect, care creează o atmosferă plăcută. Diametru 9 x h 7,5 cm.

Foto: BoConcept
Foto: BoConcept

Desfătare totală

Perna supradimensionată, intitulată sugestiv Fat, reprezintă accesoriul ideal pentru relaxarea indoor din zilele friguroase de iarnă. Este îmbrăcată în material textil matlasat și aparține brandului Fatboy. Poate fi achiziționată de pe site-ul www.shop.fatboy.comla prețul de 435 lei (fără taxe de transport). Perna are dimensiunile L 99 x l 99 cm.

Foto: FatBoy
Foto: FatBoy

Sistemul modular W54 DADÀ permite variante infinite de amplasare!

Sistemul pentru depozitare din lemn masiv, creat de designerul Kazuhide Takahama pentru brandul Cassina, înglobează multiple funcții și posibilități de organizare. Poate fi folosit inclusiv pentru separarea camerei, iar piesele sale pot deveni accesorii laterale pentru fotolii. Dimensiuni variate. Produsul este disponibil prin Moir, cu prețul la cerere.

Foto: Cassina
Foto: Cassina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply