În prag de sărbători

1

Monica Viericiu
Se apropie sărbătorile de iarnă. Dar cum le așteptăm, cum ne decorăm casa?
Ce prețuim! În fiecare zi vrem să câștigăm mai bine, să avem o casă mai mare, haine mai frumoase etc. și alergăm nefericiți după ele fără să vedem că în jurul nostru există atâtea lucruri interesante, frumoase, emoționante. Oprește-te și privește în jur, sigur vei întâlni o față zâmbitoare, o mână întinsă sau altceva asemănător. Așa că de sărbători caută să ai nu doar masa îmbelșugată, ci și sufletul plin de mulțumire. Iisus s-a născut în iesle!
Faci planuri de noi bricolaje Înainte să începi noi proiecte de bricolaj, nu strică să arunci o privire pe realizările altora în acest sens. Și când ești în căutarea unei idei s-ar putea să te ajute ce găsești pe diverse site-uri de gen. Nouă ne-au placut: www.cool2craft.com, www.bricoblog.eu, http://animassiettes.com, cremedelacraft.com, precum și http://manualidades-para-todos.blogspot.com. Dar cum sunt mii de alte site-uri interesante, așteptăm să ne spui și care sunt preferatele tale pe adresa redacției.
La ce mai este bună zăpada? În afară de materie primă pentru oameni de zăpadă, bulgări, cazemate, pârtii etc. zăpada este foarte folositoare plantelor. Apa obținută după topirea ei ajută inclusiv plantele de apartament, dacă e administrată corespunzător. Este foarte bună și la spălat rufele. Bunicii o păstrau cu grijă, așa că atunci când vin zăpezile, mută troienele din curte în jurul pomilor, pe straturile cu legume și flori, vor proteja plantele de ger și uscăciune. Atenție, nu împrăștia sare pentru a face pârtie!
Foto:
 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Bosnia Medjugorje | Revista Practic idei

Leave A Reply