Ce plante ajută la îngrășat

1

Ioana Preda, București
Dragi prieteni,
În cele ce urmează, vă prezint câteva remedii naturale pentru a vă îngrășa.
Coada șoricelului și salvia promit o creștere ponderală semnificativă. O infuzie din cele două plante și 250 ml apă, folosind câte o lingură din fiecare plantă uscată, face minuni. Rezultatele sunt vizibile, constatându-se o creștere în greutate cu 2 kg într-o lună.
Pentru a te îngrășa, trebuie să stimulezi pofta de mâncare, fiind foarte bună cătina în această situație. Poate fi administrată sub orice formă: fructe proaspete, sirop, ulei, tinctură, cătina contribuind la creșterea apetitului.
Măceșele au același efect prin conținutul lor. Se pot administra sub formă de sirop, sau sub formă de ceai. Pentru creșterea apetitului putem opta să consumăm următoarele legume și plante medicinale.
Țelina. Este recomandată cu precădere persoanelor suferinde de astenie, fiind un remediu pentru asteniile de primăvară.
Zmeura, fragii, murele sunt indicate a se consuma sub formă de sirop.
Mierea de albine de orice natură, folosită cu precădere în copilărie pentru creșterea apetitului, fiind recomandată și adulților, este un leac bătrânesc de neegalat. O singură linguriță de miere consumată pe zi și veți vedea în câteva zile o schimbare minunată.
Trifoiul roșu are un rol de refacere a țesuturilor, se recomandă sucul proaspăt pentru o bună toleranță. Ceaiul de țintaură este un adevărat tonic pentru vezica biliară.
Pelinul. Cura cu pelin nu trebuie să depășească 20-21 de zile, iar gravidelor nu le este recomandat. Tecile de fasole sunt excelente sub formă de ceai.
Rozmarinul. Din rozmarin se prepară ceai sau se adaugă în unele preparate. Atenție! Pentru că rozmarinul crește tensiunea, este contraindicat hipertensivilor.
Bitterul suedez. Declanșează senzația naturală de foame și echilibrează funcțiile digestive. Important este să nu se sară peste mese, fiind administrat cu 20 de minute înaintea celor trei mese principale. Doza recomandată este de 1-2 lingurițe la o cană cu apă. Multă sănătate!
Foto: arhiva Practic

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Ce tratezi cu macese | Revista Practic idei

Leave A Reply