6 lucruri pe care sa le stii despre textile

0

Iata cateva lucruri esentiale despre textile care te vor ajuta sa le intretii mai bine.

PANA NU DEMULT, lumea fugea de tapiteria textila deoarece se intretinea greu. Acum, canapelele si fotoliile tapitate cu material textil sunt usor de intretinut datorita produselor de curatat de pe piata.

GASESTI IN MAGAZINE foarte multe produse de curatat tapiteria din materiale textile: Vanish Carpet, Bio Carpet, Tapi. Aceste produse scot petele de cafea, vin, ceai, cerneala si indeparteaza fara a decolora murdaria de pe toata suprafata canapelei.

IN CAZUL PETELOR MAI DIFICILE, este recomandat sa folosesti solutia nediluata direct pe pata, iar pentru curatarea canapelei in intregime, folositi solutia diluata cu apa, conform recomandarilor facute de producator.

PENTRU A ELIMINA MIROSURILE NEPLACUTE (pipi de pisica sau de caine), freaca usor canapeaua cu o perdea inmuiata in otet si apoi aeriseste incaperea.

DIVERSITATEA TEXTURILOR face ca tapiteria textila sa fie foarte confortabila la sezut si, in acelasi timp, usor de asortat la draperii sau tapet.

UNELE CANAPELE AU HUSE DETASABILE si sunt usor de curatat in masina de spalat. Astfel, nu mai are importanta foarte mare ce culoare are tapiteria sau din ce material este facuta. Ramane doar ca imaginatia ta sa contribuie la alegerea tapiteriilor.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Oana Monoran, foto: Eugen Radut

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply