M-am relaxat tricotând o cuvertură multicoloră

0

Victoria Pop, loc. Baia Mare, jud. Maramureș
Dragi cititori,
Am cumpărat fire de lână de mai multe culori. M-am gândit ca în timpul meu liber să fac ceva frumos, ceva deosebit pentru canapeaua pe care o am în bucătărie.
Am ales 6 culori de lână, bleumarin, bleu deschis, roșu galben, maro, portocaliu. M-am apucat de tricotat pătrate, 20X20 cm. Pentru lungimea cuverturii am făcut 9 bucăți a 20 cm rezultând 1,80 m. Lățimea am obținut-o din 6 pătrate a 20 cm însumând 1,20 m. Din fiecare culoare am făcut câte 9 bucăți (pătrate). Apoi le-am cusut împreună cu acul, în care am pus ață roșie. Așa am cusut 54 de pătrate, făcând o husă pentru pat de 180 X 120 cm. A ieșit un lucru frumos, elegant, deosebit.
Materialul m-a costat 10 lei, iar munca am evaluat-o la 5 lei deci 15 lei. Dacă aș vinde acest lucru artizanal aș putea să-l dau cu cel puțin 45 lei, dar nu-i de vânzare, este unul unicat, făcut de mine cu mult drag și multă pasiune. Nu este greu de executat, este relaxant să stai să tricotezi, ascultând o muzică de calitate sau urmărind un film. Pe mine aceste lucruri mă relaxează mult. Puteți să faceți și voi, cei care știți să tricotați, pentru că modelul este simplu.
Vă doresc tuturor sănătate,  flori înmiresmate și cer senin.
Dacă te interesează și alte proiecte asemanatoare, citește aici!
Foto: Victoria Pop

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply