5 promotii de vara

0

Castiga o vacanta la NY sau cumpara-ti mobila si accesorii la cele mai mici preturi din sezonul de vara. Cum si de unde iti spunem noi mai jos.

1. Concurs cu premiu vacanta la NY

Hotpoint, alaturi de celebrul fotograf Steve McCurry, lanseaza o competitie online care are ca obiectiv realizarea unei colectii de fotografii cu familii din Europa.

Competitia se va incheia pe 15 octombrie si se adreseaza familiilor din Romania, Italia, Franta, Polonia, Cehia, Rusia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Spania si Portugalia.

Mecanism

Fiecare participant trebuie sa realizeze poze portret cu familia sa (pana la 10 fotografii), intr-un moment si un loc obișnuite, dar care sa se remarce datorita puterii relatiilor de familie.

Castigatori si premiu

In fiecare tara va fi desemnata o familie castigatoare. Aceasta va beneficia de experienta unei sedinte foto cu fotograful in timpul unei vacante la New York, in perioada Craciunului.

Familiile isi pot incarca portretele preferate, cu un titlu ales de ele, pe adresa http://family.hotpoint.eu

2. Mobila mai ieftina cu pana la 50%

Magazinul kika continua reducerile de vara pentru sute de articole aflate pe stoc.

Promotiile sunt de pana la 50% pentru majoritatea produselor, insa kika ofera si produse cu pret redus de pana la 70%.

De exemplu, un dormitor ce contine pat, dulap cu doua usi culisante si doua noptiere va costa 1.890 lei, in loc de 4.180 lei. Iar un covor va ajunge de la 299 lei la 149 lei. Mobilierul de gradina, decoratiunile si accesoriile beneficiaza si ele de reduceri semnificative, de pana la 50%.

Oferta valabila pana pe 7 august.

3. Reduceri cu pana la 85%

Si cei de la JYSK, magazin aflat in cadrul Militari Shopping, anunta reduceri, de data aceasta cu pana la 85%, iar oferta este valabila pana pe 3 august.

4. Premii garantate

In perioada 28 iulie – 14 august, Skil are o noua campanie care se va desfasura in lantul de magazine Praktiker.

Astfel, clientii Bosch sunt recompensati, pe loc, pentru orice scula electrica Skil cumparata in timpul demonstratiilor cu o trusa cu 114 de elemente (pentru achizitii cu o valoare intre 99,99 lei si 249,99 lei) sau cu o trusa cu 450 de elemente (pentru achizitii cu o valoare mai mare de 250 lei).

Caravana, care se desfasoara in intervalul orar 10:00 – 16:00, are urmatorul program:
•  Galati pe 28.07
•  Voluntari si Ploiesti pe 29.07
•  Bucuresti-Vitan pe 30.07
•  Bucuresti-Militari pe 31.07
•  Craiova si Baia Mare pe 05.08
•  Constanta, Satu Mare si Targoviste pe 07.08
•  Targu Mures pe 10.08
•  Bacau pe 11.08
•  Cluj pe 12.08
•  Brasov si Oradea pe 13.08
•  Timsoara 1 (Demetriade) pe 14.08

5. Reduceri pentru pasionatii de bricolaj

Posesorii de card Partener beneficiaza de reduceri speciale la produsele si serviciile oferite de Bricostore. Mai precis, 10% la servicii si 5% la toate produsele preferate*. *Mai multe informatii gasiti in magazinele Bricostore.


Sursa: PR
Foto: kika
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply