5 motive pentru care ar trebui să ai neapărat un șemineu în casa ta

0

În fiecare casă ar trebui să existe un șemineu.

semineu

Suntem în ultima lună de vară, iar august și septembrie sunt și ultimele luni în care ai putea să demarezi o lucrare de reamenajare a locuinței, fără să-ți faci griji cu privire la vremea de afară.

Dacă vrei să schimbi, însă, în mod radical modul în care te simți în propria ta casă, noi îți recomandăm ceva mult mai simplu de realizat decât o renovare de amploare: să instalezi un șemineu.

Iată care sunt cele 5 motive pentru care ar trebui să ai neapărat un șemineu în casa ta:

Unele șemineuri sunt mult mai ieftine decât crezi

Oamenii tind să asocieze șemineurile cu ideea de lux și să considere că acestea au prețuri de care nu se pot apropia în acest moment. Cu toate acestea, unele șemineuri sunt mai ieftine decât crezi. Dacă ai nostalgii atunci când te gândești la casa bunicii, la sunetul focului în sobă și la modul în care luminile flăcărilor „joacă” pe perete în nopțile de iarnă, aruncă un ochi la aceste imagini cu seminee pe care le poți avea și tu în casa ta mult mai repede și la costuri mult mai accesibile decât ți-ai fi putut imagina vreodată.

Nimic nu se potrivește mai bine cu un pahar de vin roșu

Imaginează-ți că ajungi seara acasă, obosit după o zi de muncă, și nu vrei decât să te relaxezi o jumătate de oră, înainte de culcare. Aprinzi focul, torni puțin vin roșu în pahare și te bucuri, alături de familie, de o seară perfectă. Dacă nu ai fi avut un șemineu, te-ai fi uitat la televizor. Dacă ai, însă, un șemineu, poți condimenta atmosfera cu muzică în surdină și te poți deconecta așa cu de mult timp nu ai mai făcut-o.

Vei avea o casă ca în filme

În majoritatea filmelor americane, atunci când ninge, personajele principale stau în casă, în fața unui șemineu. Cine spune că nu poți să ai și tu o casă ca în filme?

Vei deveni gazda preferată a prietenilor tăi

Fiecare dintre prietenii tăi își dorește să stea iarna de vorbă, la un pahar cu vin, în fața unui șemineu, ascultând muzică și purtând o conversație plăcută cu cei mai buni amici. Dacă nu ți-au spus încă acest lucru, înseamnă că încă nu știu ce-și doresc, însă vor afla de îndată ce-i vei invita în weekend la tine și vei aprinde focul. Din acel moment, singurul lor gând va fi cel de a-și cumpăra și ei un șemineu, pentru a se bucura, la fel ca tine, de atmosfera perfectă din zilele de iarnă.

Un șemineu va crește valoarea casei tale

Deoarece șemineurile sunt atât de îndrăgite și arată atât de bine în fiecare casă în care sunt prezente, ele au darul de a-i impresiona în mod pozitiv pe cei care vin în vizită. Iar acest lucru este cu atât mai important cu cât ești mai determinat să vinzi casa și să obții un preț corect sau chiar mai mare decât ai sperat.

 

Foto: shutterstock.com/SV Production

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply