5 lucruri mici care pot sa îți transforme radical aspectul bucătăriei

0

Nu ai nevoie de un buget substanțial ca să schimbi total aspectul bucătăriei, trebuie să faci doar niște schimbări ieftine și de efect.

bucatarie

Ai vrea să schimbi puțin aspectul bucătăriei tale, însă bugetul nu-ți permite o schimbare radicală? Asta nu înseamnă că trebuie să renunți complet la idee, ci doar să identifici acele lucruri mici, ușor de schimbat și care au puterea să transforme o încăpere. Noi te vom ajuta și îți vom arăta câte de simplu și ieftin poate fi să schimbi felul în care arată bucătăria. Iată ce ai de făcut:

 

  • Ieftină, ușor de înlocuit, dar suficientă pentru a schimba total camera

 

Chiuveta ta veche, plină de pete care nu se iau nici cu cel mai scump detergent de pe piață face ca toată bucătăria să pară neîngrijită, așa că o idee excelentă este să o înlocuiești. E de ajuns să privești la o astfel de chiuveta pentru bucatarie ca să-ți dai seama cât de bine ar putea să arate și bucătăria ta, dacă ai face această schmbare atât de mică. Așa cum poți observa și singur, prețul este unul care îți va permite nu doar o schimbare, ci chiar mai multe.

Poate părea un lucru lipsit de însemnătate, însă e suficient să-ți imagienzi cum ar arăta bucătăria ta cu o chiuvetă nou, care strălucește și pe care nu se văd toate urmele uzurii. E o diferență destul de mare, nu-i așa?

 

  • Lumina și corpul de ilumant e în măsură să tranforme total orice spațiu

 

Un model mai vechi de corp de iluminat face toata bucătăria să pară decorată într-un stil desuet. Mai mult decât atât, unele modele de lustre limitează mult lumina și camera pare întunecată și deloc primitoare. Schimbarea lustrei din bucătărie te va costa foarte puțin, însă se va simți imediat că ai înnoit casa.

 

  • Schimbă covorul și fă-i pe toți să creadă că ai renovat

 

Covorul din bucătărie se uzează repede pentru că este o cameră cu un trafic ridicat. Toată familia trece prin bucătărie și e multă fofortă în această cameră atât de specială dintr-o casă, așa că și covorul „se cere“ schimbat mai des decât în alte camere.

Un covor nou în bucătărie va fi în măsură să schimbe total atmosfera din camera supranumită „sufletul casei“ și nici nu va presupune o cheltuială foarte mare. Ia, așadar, în calcul achiziția unui covor nou nouț, modern și pufos.

 

  • Cu o perdea nouă poți face adevărate minuni

 

Perdeaua de la bucătărie este expusă la o mulțime de pete, este spălată des și din cauza asta își pierde aspectul pe care îl avea când ai cumpărat-o. Vestea bună este că vorbim despre un lucru ieftin, care poate fi schimbat în câteva minute chiar de către tine. Este foarte ușor și toată atmosfera din bucătărie se va schimba în doi timpi și trei mișcări. Partea grea va fi să alegi o singură perdea din zecile de modele care se găsesc pe piață.

 

  • Lucreaza puțin la aspectul mobilei

 

O mobilă de bucătărie nouă poate fi destul de scumpă, așa că trebuie să devii creativ pentru a o face să pară nouă. Folosește câteva trucuri pentru a-i schimba aspectul – schimbă mânerele de la dulapuri, folosește autocolant pentru mobilă pentru a înnoi sertarele sau, de ce nu, vopsește masa și scaunele din bucătărie (e foarte ușor cu produsele noi care au apărut în ultima vreme pe piață).

După câte observi, să ai o bucătărie total înnoită nu e nici atât de greu și nici atât de scump pe cât pare. Trebui doar să îți lași imaginația să lucreze și să îți pui în practică ideile. Care dintre aceste variante ți se pare cel mai ușor de implementat?

 

 

Sursa foto: Shutterstock  

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply