4 piese decorative pentru un living cu aer exotic

0

Daca esti adepta amenajarilor care te duc cu gandul la escapade tropicale sub soarele arzator al verii, poate ar fi bine sa te orientezi catre un astfel de decor si pentru casa ta. Tine cont insa de unele aspecte importante. In primul rand, ideeea este ca rezultatul final sa fie unul actual si modern, ale carui detalii insa imbie discret. Astfel, te poti orienta catre patternuri si motive, culori sau texturi cu iz exotic, insa de preferat nu toate odata. Altfel, risti o compozitie incarcata si ornamentatat excesiv.

Interventiile legate de textura sunt in general printre cele mai rafinate. Astfel, poti opta pentru un decor modern in tonuri neutre de crem sau bej, garnisit cu decoatiuni din lemn nefinisat, lemn exotic sau lemn sculptat in forme reprezentative. In acest sens, elefantii sunt un motiv dezirabil. In plus, pardoseala imbracata in dale din piatra naturala contribuie favorabil la aspectul final, deci te poti baza si pe o astfel de interventie.

Chic-Ville-0005838_bol_decorativ_din_lemn_de_tec_natur
Bol decorativ, din lemn de tec natural. Diametru 33 x h 10 cm 49,90 lei Chic Ville

 

KARE-32775-700x700
Lampă Elephant Safari, din polirășină, cu abajur textil. L 52 x l 33 x h 73 cm 859 lei • Kare

 

Moir-pag70
Canapea Sofa Club, cu structură din lemn. L 120 x l 100 x h 70 cm Preț la cerere • Moir
wallgigaproducto
Covor Wall Taupe, realizat manual din lână naturală, brand Gan Rugs. L 240 x l 170 cm • 5.856 lei (fără taxe de transport) shop.gan-rugs.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply