4 idei fresh pentru interior

0

Fiecare dintre noi are o personalitate unică, dar mult prea rar aceasta se și reflectă în designul caselor pe care le locuim. Dacă vrei să împrospătezi aspectul locuinței, ia în calcul și următoarele idei.

Foto: arhiva personală
Te gândești cu groază la mizeria pe care ar lăsa-o în urmă o renovare? Uită de acest aspect neplăcut, pentru că un element decorativ bine ales poate să schimbe total un spațiu, fără însă a presupune investiții sau eforturi deosebite. De exemplu o lustră aparte, cu suporturi pentru flori, sigur va atrage atenția. Poți opta pentru un corp de iluminat special creat în acest sens sau pur și simplu agață de brațele celui existent mici vase cu flori curgătoare. Există mușchi și plante decorative prin frunze (Tillandsia) care extrag umiditatea din aer și nu au nevoie de pământ. Arată minunat în globuri de sticlă suspendate.
Foto: arhiva personală
Dacă vrei flori din belșug, atunci alege unele mari, din hârtie, care odată lipite pe un perete vor deveni centrul de interes din cameră. Priviri admirative atrag și paravanele create din cristale, mărgele, frunze sau flori artificiale înșirate pe sârme montate vertical, baza fiind o jardinieră sau un corp de mobilă. Pentru cei care preferă naturalul, aceste coloane colorate pot fi înlocuite de trunchiuri de mesteceni tineri, a căror coajă va da un plus de eleganță.
Într-un asemenea decor se va asorta perfect și o masă cu picioarele din același tip de lemn. Dacă vrei ceva tineresc,  nonconformist, alege un model cu trei picioare fixate împreună și blat din sticlă, cum este cel alăturat. Succes!
Text și foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply