4 beneficii ale amenajarilor moderne prin integrarea unor cabine de dus din sticla securizata 

0

In zilele noastre, fiecare proiect de amenajare a unei locuinte reprezinta o preocupare pentru proprietari, dezvoltatorii imobiliari si mai ales pentru designerii de interior, fie ca vorbim despre un apartament cu spatiu restrans sau despre o casa cu multe incaperi.

Pentru salile de baie, acestea trebuie decorate conform preferintelor clientilor, dar si tendintelor actuale si tehnologiei care poate fi integrata cu succes prin cabine de dus din sticla securizata si sisteme de iluminare.

In general, toate aceste elemente asigura un ambient placut, elegant si luxos.

Drept urmare, atentia este indreptata catre fiecare incapere, pentru a fi amenajata astfel incat sa fie in armonie cu decorul locuintei si pentru a mentine spatiile aerisite.

De ce sunt importante cabinele de dus din sticla securizata?

 Pe langa motivatia evidenta, si anume faptul ca maximizeaza spatiul existent, si crearea unei incaperi aerisite, clientii selecteaza incorporarea cabinelor de dus din sticla securizata pentru numeroase alte beneficii.

Printre acestea enumeram cele 4 beneficii principale:

  1. Utilizarea inteligenta a spatiului

Fie ca este vorba  sau nu de un spatiu restrans alocat salii de baie, cabina de dus securizata se incadreaza in incaperile cu orice dimensiuni: in cazul celor mai mici integrarea lor mentine ambientul spatios, in timp ce in cazul salilor de baie mai mari, aceste cabine de dus din sticla securizata pot functiona si pot fi alaturate si cazilor de baie.

  1. Usor de utilizat pentru toti beneficiarii

Cabinele de dus sunt potrivite pentru a fi utilizate de toti beneficiarii, indiferent de varsta: pentru persoanele varstnice sau pentru cei cu deficiente locomotorii poate fi dificila operarea in cazul cazilor de baie, astfel ca integrarea unei cabine de dus din sticla securizata are un rol de facilitare a activitatii zilnice si pentru protectie.

  1. Consum redus de apa

Exista multi clienti care selecteaza unul dintre modelele de cabine de dus din considerente ecologice – consum redus de apa, acest lucru implicand si economii la facturi.

  1. Curatare facila

Salile de baie sunt caracterizate de curatenia ireprosabila; acestea reprezinta locul in care ne relaxam si ne destindem la finalul unei zile incarcate. Drept urmare, timpul petrecut cu igienizarea acestei sali nu dureaza mult atunci cand se opteaza pentru cabine de dus.

Gama variata de modele cabine de dus din sticla securizata pentru sali de baie decorate in stilul Securit International

Creatorii acestei categorii de produs sunt specialisti care optimizeaza, adapteaza si echilibreaza produsele dezvoltate astfel incat sa corespunda exigentelor clientilor, dar sa corespunda si cerintelor actuale, de pe piata de profil.

Cu toate acestea, exista numeroase modele care graviteaza in zona clasica de decor si care primesc doar o nota moderna pentru a fuziona cu celelalte elemente performante existente intr-o sala de baie.

Cabinele de dus fabricate de compania Securit International asigura intimitate si confort si mai multe variante in privinta sticlei utilizate: sticla transparenta, semi-transparenta sau chiar modele colorate.

Date de contact

Pentru vizualizarea produselor si informatii suplimentare despre serviciile oferite si proiectele efectuate, accesati acest link:

https://www.securitinternational.ro/

Puteti plasa o comanda sau puteti solicita mai multe informatii daca veti contacta reprezentantii Securit la numarul de telefon:

021 321 31 77

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply