3 motive pentru care ar trebui sa ai in casa un semineu pe lemne

1

Un semineu pe lemne te duce cu gandul la iernile friguroase in care stai in jurul focului, acest sistem de incalzire fiind un element de decor potrivit pentru orice locuinta, dar si o sursa excelenta de caldura.

Daca inca nu esti convins ca un semineu este cea mai buna alegere pentru locuinta ta, iti vom prezenta cateva motive care sa te convinga.

De ce sa achizitionezi un semineu  pe lemne?

Iata motivele pentru care ar trebui sa alegi un semineu pe lemne pentru locuinta ta:

– Semineul devine punctul central al incaperii in care se afla, locul in care va veti aduna cu totii. Dincolo de utilitatea acestuia, semineul este in mare parte din timp un obiect de decor al casei, care poate aduce o nota estetica deosebita;

– Un semineu pe lemne este o sursa suplimentara de caldura. Chiar daca ai deja un sistem de incalzire bine pus la punct, semineul poate reprezenta o sursa de inccalzire in plus, pentru zilele foarte friguroasede iarna. In plus, in cazul in care ai un living foarte spatios, in zilele geroase trebuie neaparat sa suplimentezi sursele de caldura din locuinta. De asemenea, in cazul in care centrala ta electrica nu functioneaza, semineul reprezinta solutia perfecta pentru asigurarea caldurii in casa;

– Un semineu pe lemne este usor de intretinut. Acesta nu este dificil de ingrijit insa focarul, garniturile de etansare si cosul de fum trebuie verificate si curatate anual. In rest, semineul nu are nevoie de alta intretinere.

Factorii de care sa tii cont daca iti doresti un semineu

Desi semineele sunt piese foarte cerute si cu un efect estetic special in orice casa, nu pot fi construite in orice fel de locuinta,cu atat mai putin cele pe lemne.

Trebuie sa iei in calcul faptul ca un astfel de semineu necesita construirea unui cos pentru eliminarea fumului. De aceea, este destul de dificil sa ai un semineu pe lemne daca locuiesti la bloc. Spatiul reprezinta un alt factor de luat in calcul. De regula, semineele ocupa un spatiu generos in camera, mai ales daca acestea au un design mai traditional. Din acest motiv este nevoie ca spatiul in care este construit un semineu pe lemne sa fie cat mai generos.

Nu uita, e de preferat ca semineul sa fie construit intr-o camera mai mare, deoarece contribuie si la incalzirea acesteia.

Apeleaza intotdeauna la o echipa de profesionisti

Dincolo de aspectul estetic si de functionalitate, semineele sunt focare care trebuie proiectate si construite cu mare grija, pentru a nu pune in pericol viata oamenilor. De aceea este indicat sa apelezi la o echipa cu experienta, mai ales daca vrei un semineu cu un anumit model, care sa functioneze in cele mai bune conditii.

O echipa profesionista va proiecta o schita 3D, in functie de care va ambala ulterior sistemul de incalzire dorit. Materialele folosite trebuie sa fie de cea mai buna calitate, la fel si montarea lor pe constructia propriu zisa.

Intra aici si alege cele mai frumoase modele de seminee pentru casa ta.

Seminee-expert.ro este locul in care gasesti orice model de semineu pe lemne iti doresti pentru casa ta, la preturi excelente. Aici poti beneficia de sfaturile unor specialisti in alegerea unui semineu potrivit pentru casa.

Date de contact:

Telefon: 021 280 587

Email: office@seminee-expert.ro

 

 

Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Șemineul pe lemne, obiect de decor al casei dar și o importantă sursă de încălzire

Leave A Reply