3 locuinte de vis pe un teren mic. Casa si gradina pe 300 de mp

0

3 locuinte de vis pe un teren mic. Casa si gradina pe 300 de mp – Am aratat de multe ori ca spatiul, oricat de mic ar fi, poate fi lesne domolit prin idei inteligente de amenajare, fie ca vorbim de interioare sau de exterioare. Astazi vedem cum ar trebui sa arate o casa si gradina pe 300 de mp, prezentand separat proiecte de locuinte si, respectiv, idei de amenajare a spatiului verde astfel incat pe aceasta suprafata restransa sa imbinati perfect practicul cu placutul.

Am ales pentru primul proiect o casa mica, pe un singur nivel, cu o suprafata utila de aproape 90 de metri patrati. Este o casa superba, cu o arhitectura clasica, dar cu insertii de lemn pe fatade care ii dau un aer modern.

Cu cele doua dormitoare ale sale, casa este ideala pentru o familie tanara, cu un copil. Podul ramane insa un spatiu de rezerva pentru orice nevoie de depozitare sau locativa. Un spatiu de zi deschis, extins catre gradina de afara printr-o terasa, doua bai si o camera tehnica completeaza acest nivel. Pretul la cheie, pe structura metalica usoara, este de …..

Continuarea articolului este AICI.

Citeste si:

Proiecte de casa pe teren ingust
De ce este o casa mica cea mai buna alegere

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply