3 idei inedite pentru amenajarea unui living

0

Nimic nu se compară cu bucuria de a ajunge acasă, după o zi obositoare la job. Căminul tău este locul unde te încarci cu energie pentru o zi plină de provocări, locul unde te întâlnești cu cei dragi, oaza ta de fericire și relaxare. Iar dacă livingul casei tale joacă un rol extrem de important în tot acest proces de reîncarcare a bateriilor, te afli în locul potrivit, pentru că discutăm astăzi despre cum poți transforma acest spațiu astfel încât să te bucuri de fiecare moment petrecut aici. De la modul în care decorezi până la alegerile inspirate pe care le faci, atunci când trebuie să alegi ce lustre pentru living se potrivesc cel mai bine în acest spațiu, totul contează.

Elemente moderne

Dacă vrei să te bucuri de un aer fresh al casei tale, începe prin a-ți transforma livingul într-un spațiu modern, construit pe bază de materiale futuriste (aluminiu, inox, sticlă, becuri LED) și o tehnologie pe măsură. Dacă ai ales această variantă de decor pentru acest spațiu, în ceea ce privește mobilierul pe care vrei să îl achiziționezi, află că în acest an sunt in trend piesele de mobilier monocrom, iar în privința corpurilor de iluminat, cele mai potrivite lustre pentru living sunt cele cu LED sau cele cu model minimalist, în ton cu nuanțele folosite pentru pereți, draperii și mobilier.

Elemente rustice

Vrei să te simți în propriul living exact ca într-o cabană de munte, după ce ai petrecut o zi întreagă prins în forfota orașului? Atunci dă-i o șansă stilului rustic de amenajare a livingului, pentru că vei face o alegere mai mult decât inspirată. În cazul în care dispui de un living cu o suprafață generoasă, acest mod de amenajare este ideal, mai ales dacă iei în calcul și varianta unui șemineu. Cât despre corpurile de iluminat pe care ai putea sa le utilizezi pentru amenajarea unui astfel de spațiu, îți recomandăm aplicele de perete sau veiozele cu abajur în nuanțe lemnoase, ce se pot integra perfect într-un astfel de decor.

Elemente evergreen

Vrei să te bucuri de o regândire a livingului casei tale, odată la câțiva ani? Atunci încearcă să mergi pe varianta unui stil evergreen, cu elemente de decor ale livingului ce nu se vor demoda prea curând. Ne referim aici la linii, materiale și culori clasice, ce pot face o impresie bună indiferent de an, indiferent de perioadă. Colțuri rotunjite ale pieselor de mobilier, satin sau catifea, lustre pentru living cu abajur în culori mate, având cadru metalic și mai multe brațe.

Dacă ai de gând să schimbi radical decorul din livingul tău, sperăm că cele 3 propuneri de mai sus reprezintă un prim pas important în acest proiect de renovare. Nu uita că relaxarea și confortul pe care le cauți odată cu deschiderea ușii tale, după ce o zi întreagă ai tot fost prins cu treburi în oraș, sunt strâns legate de modul cum decorezi un astfel de spațiu. Modern, rustic sau evergreen, indiferent de stilul pe care îl vei alege, ai grijă să integrezi toate elementele de decor sub aceeași cupolă, de la lustrele din living la culorile draperiei, de la materialele textile la electrocasnicele de aici.

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pixabay

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply