3 idei de accesorii decorative cu suveniruri

0

De fiecare data cand mergi in vacanta, aduci tot felul de obiecte care sa-ti aminteasca de locurile vizitate. Iata cum poti sa le expui intr-un mod elegant in loc sa le abandonezi in sertare.

1. Daca ai scoici sau pietre de la mare, poti sa le pui intr-un borcan umplut pe jumatate cu nisip. In plus, poti sa decupezi o fotografie in format mic, pe care sa o atasezi de un mic suport, de exemplu o scobitoare sau un betisor de inghetata. Asaza apoi suportul cu imaginea in nisip si decoratiunea este gata.
2. In cazul in care iti place sa colectionezi harti din locurile pe unde ai umblat, poti sa le inramezi daca lipesti in centru o poza sugestiva din acea calatorie. Dimensiunile sunt la alegerea ta, in functie de locul unde vrei sa asezi sau agati rama foto.
3. Pentru cei care prefera sa aduca din vacanta postere sugestive, o idee buna ar putea fi decorarea unor farfurii. Indiferent ca este vorba de farfurii din plastic sau din ceramica, ai putea sa impachetezi si sa lipesti diverse postere si ilustrate pe ele.  Apoi, nu ramane decat sa le agati pe un perete sau sa le expui pe un pervaz ori margine de semineu.

Sursa: Shine
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply