3 case mici sub 100 de metri patrati. Idei de locuinte frumoase

0

In cautarea implinirii spirituale, dar si financiare, lumea isi gaseste din ce in ce mai mult refugiul in case mici, locuinte care le raspund in mod practic tuturor nevoilor.

Cu un simt al realitatii mai acut, atenti la cheltuieli, dar si la mediul inconjurator, oamenii isi minimalizeaza spatiile de locuit pana la dimensiunea care le ofera echilibrul ideal intre costuri si comfort. Vedem trei astfel de proiecte de case mici sub 100 de metri patrati in articolul de mai jos.

Primul exemplu este o casa pe un singur nivel, cu o sprafata utila de 59 de metri patrati. Cu un design geometric, modern, dintr-o singura bucata, casa isi estompeaza muchiile ascutite gratie suprafetelor vitrate generoase amplasate lateral.

In interior, casa, ideala pentru cupluri tinere, fara copii, este structurata intr-un living care cuprinde si sufrageria si bucataria, o baie in mijlocul planului si un dormitor. Spatiul mic din interior este compensat de o terasa acoperita cu o pergola intinsa pe nu mai putin de 27 de metri patrati. Casa are un pret estimativ de 26.250 de euro.

Gasiti cele trei proiecte de casa, AICI.

Citeste si:
Proiecte de casa cu veranda
10 motive să scapi cât mai rapid de covoarele din casă

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply