2014, tendinte pentru decoratiunile din casa

0

tendinte pentru decoratiunile din casa (3)Trebuie spus de la bun inceput ca aceste tendinte pentru decoratiunile din casa trebuie privite ca o sursa de inspirate inainte de a fi un canon de moda.

Asa ca aceste tendinte pentru decoratiunile din casa pentru 2014 trebuie privite ca tot atatea idei pentru casa ta.

Tendinte pentru decoratiunile din casa, culori indraznete

Culorile indraznete sunt in tendinte pentru decoratiunile din casa in 2014. Rosul, galbenul tare, albastrul electric si verdele crud sunt culori care sunt binevenite in orice casa.

Se potrivesc in decorurile cenusi si monocrome si vor avea darul sa incalzeasca si sa …. coloreze. Nu este nevoie si nici nu este recomandat sa exagerezi, dar toate aceste culori tari, dar si altele pot puncta decorul din camerele tale.

tendinte pentru decoratiunile din casa (2)Nu ezita sa cumperi o canapea roz, sau sa recapitonezi scaunele ori un fotoliu cu un material in galben electric. Vei fi in tendinte si vei avea o casa colorata.

tendinte pentru decoratiunile din casa (4)Citeste si: Decor de iarna in casa

Un alt curent al anului 2014 in tendinte pentru decoratiunile din casa este acela al spatiilor de depozitat suplimentare. Vor fi binevenite toate corpurile mici, eventual mobile, pentru depozitarea lucrurilor in camera de zi, in domitor sau in bucatarie.

Exceptional este ca aceste corpuri suplimentare se pot colora in tonuri vii. Una din nuantele care vor face furori in tendite pentru decoratiunile din casa este numita “boia de ardei” in varianta lucioasa. Culoarea este cu adevarat placuta si merita folosita in casa.

tendinte pentru decoratiunile din casa (6)Citeste si: Culoarea anului 2014, Radiant Orchid

Un alt curent in tendinte pentru decoratiunile din casa sunt culorile lucioase si luminoase. Sunt ideale pentru a picat mobila. Trebuie spus ca mobila pictata este si in tendinte pentru decoratiunile din casa in 2014.

Citeste si: Codul culorilor si ce mesaje transmit ele

Daca esti un fan al formelor geometrie, 2014 este anul tau. In tendinte pentru decoratiunile din casa sunt elementele de design modern facute din materiale pretioase (marmura, lemn), in forme geometrice regulate.

Sursa: decoist.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply