2014: Calul de Lemn si influentele astrale in casa ta

0

Calul de Lemn va domina anul 2014, iar influentele lui se vor face simtite in viata de zi cu zi si in casa ta. Cum iti va influenta casa anul 2014 si Calul de Lemn iti spunem noi in cele ce urmeaza.

Caracteristicile generale pe care le aduce Calul de Lemn, simbol al copilariei, jocului si inocentei vor aduce si situatii imprevizibile, schimbatoare si pline de nepravazut. Casa este protejata de Calul de Lemn, iar elementul care va genera siguranta este, in mod firesc, lemnul.

Se poate spune ca cei mai fericiti si cei care vor avea cele mai bune influente aduse de Calul de Lemn sunt cei care locuiesc in case de lemn, iar cei care au in plan sa-si construiasca o casa de lemn vor avea sustinerea intregului Univers. Calul de Lemn va activa investitiile, va stimula lucrarile si ii va sustine pe cei curajosi, pe cei care au imaginatie si pe cei care indraznesc sa riste. Riscul si asumarea lui o sa fie rasplatite.

Citeste si: Cum isi decoreaza casa fiecare zodiecalul de lemn

Toti nativi vor simti caldura lemnului si beneficiile acestui material viu. Sa nu te mire daca brusc o sa vezi cu alti ochi mobila din casa bunicii, daca vei investi nu in a cumpara mobila noua ci in a o repara si reconditiona pe cea veche. Interesul pentru natura o sa creasca. Plantele din casa vor beneficia de toata atentia, iar gradinile vor fi mult mai frumoase. Tot ceea ce creste din pamant este avantajat de forta pe care o emana Calul de Lemn.

Daca ai in cap sa plantezi pomi fructiferi, rezultatele vor fi peste asteptari, iar pomii vor creste sanatosi si plini de energie. Sunt incurajate si investitiile mici si reparatiile, imbunatatirile si lucrurile facute cu drag. Este anul in care trebuie sa plantezi nuci.

Citeste si: Care sunt plantele zodiei tale

Calul de Lemn este partenerul celui care indrazneste. Cei care au fost blocati in dorinta de a-si face propria lor casa vor razbate mult mai usor in 2014 si vor fi mereu surprinsi si uimiti de bunavointa si sutinerea de care vor avea parte, chiar si din partea unor necunoscuti.

Investitiile in casa sunt incurajate si devin repede profitabile.

Taurii, Capricornii si Fecioarele vor fi mai interesati ca niciodata in ultimii 11 ani de casa lor si vor pune casa in lista de prioritati. Ei vor mai mult ca pana acum o locuinta confortabila si vor face lucruri neasteptate pentru a avea ceea ce isi doresc.

Berbecii, Leii si Sagetatorii vor fi avangardistii perioadei. Vor construi din nimic si se vor minuna de ceea ce vor realiza in 2014. Calul de Lemn ii ajuta, ii sustine si ii indeamna dar tot ceea ce vor avea este rezultatul efortului si al unei munci sustinute, fara pauza. Evenimentele din 2014 ii vor invata pe acesti nativi sa pune pret pe lucrurile care conteaza si vor intelege, de exemplu, ca a repara un fotoliu vechi este mai important decat a pleca intr-o excursie.

Citeste si: Zodiile si casa lor

Racii, Pestii si Scorpionii vor avea casa protejata de Calul de Lemn. Vor fi feriti de incidente si de neplaceri, vor avea o mana divina care o sa indeparteze pericolele si care le va pune sub protectie casa si viata. Cu o singura conditie: sa nu riste nimic inutil.

Varsatorii, Pestii si Balantele sunt cel mai putin influentate de vartejurile pe care le aduce calul de Lemn. Cei trei nativi raman calmi si linistiti, dar vor beneficia de toate avantajele perioadei. Probabil vor avea momente in care o sa simta o teribila dorinta de a schimba lucrurile prin casa si daca o vor face se vor incarca cu energie pozitiva si se vor echilibra emotional. Pentru acesti nativi casa o sa fie cu adevarat o oaza de liniste.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply