Alegerea unei cabine de duș nu a fost niciodată mai ușoară: un ghid al cumpărătorului

0

 
În antichitate, grecii descoperiseră avantajele și plăcerea dușurilor și inventaseră o formă primitivă a cabinei de duș. În ultimii două sute de ani, dușul a continuat să fie îmbunătățit în diverse feluri, azi fiind disponibil într-o serie de variante pentru a se potrivi cerințelor de spațiu și aspect, dar și bugetelor beneficiarilor. Astăzi, acest ghid de cumpărare pentru cabine de duș îți va folosi pentru a luă o decizie corectă despre funcționalitatea și beneficiile unei cabine de dus.
Ce este o cabină de duș?
O cabină de duș este o carcasă completă pentru duș, care cuprinde panouri de sprijin, paravan și ușă culisantă. Aceste elemente asigură etanșarea elementelor și impermeabilitatea suprafeței interioare a cabinei.

FOTO: firma citată
Beneficiile unei cabine de duș
Dușul este deseori variantă economică și ecologică a unei băi obișnuite. De ce ecologică? Fiindcă aburul contribuie la detoxifierea interioară și exterioară a corpului. Cunoaștem dezavantajele unei diete necorespunzătoare și efectele sale neplăcute asupra pielii, părului și a dispoziției generale.
Cu cât eliminăm mai repede și eficient toxinele asimilate de corp, cu atât mai bine. Știm că inima este stimulată de temperaturile ridicate, făcând fluxul sanguin să circule mai rapid în corp și să elimine toxine prin transpirație. Cei cu afecțiuni respiratorii găsesc în aburul de la duș un remediu sau metodă de relaxare, cu efecte benefice asupra întregului organism.
Cum este integrată o cabină de duș în spațiul sanitar?
Prinicipalul factor de considerat este spațiul, deci dimensiunea cabinei de duș trebuie să se potrivească spațiului din baie. O cabină de duș este o alegere potrivită în special pentru spațiile sanitare de dimensiuni restrânse.
O cabină de duș semi-ovală este mai potrivită băilor care dispun de un spațiu mai redus. Acest tip de cabină se fixează perfect într-un colț al băii și este echipată cu uși glisante curbate, fapt asigurat de design-ul ergonomic al cabinei.
Dacă dispuneți de un spațiu generos, cabina de duș dreptunghiulară este soluția excelentă. Această variantă oferă mai mult spațiu pentru duș, poate fi instalată oriunde și completează armonios orice tip de design, modern sau clasic.  O cabină de duș pătrată conferă caracterul practic și stilul adaptat propriilor cerințe de confort. Astfel de cabine de duș pot avea o varietate de uși montate, pentru un plus de eleganță și stil.
Foto: firma citată
Sticla securizată pentru un plus de siguranță
Cabinele dotate cu sticlă securizată reprezintă alegerea practică pentru amenajarea sălii de baie. Adaptabilitatea cabinelor la nivel de compartimentare oferă un plus de spațiu și lasă loc numeroaselor posibilități de redecorare a spațiului sanitar.
Grosimea și calitatea sticlei, împreună cu elementele garniturii de etanșare sunt esențiale în vederea protecției împotrivă formării condensului și umezelii.
De unde cumperi cabine de duș la comandă?
Pentru o cabină de duș perfect dimensionată și adaptată cerințelor individuale și personalizate, Securit Internațional îți asigură servicii complete de prelucrare a sticlei.
Profesioniștii fabricii Securit prezintă o gamă variată de cabine de duș din sticlă securizată. În funcție de datele tehnice ale proiectului vizat, proiectanții Securit vă propun numeroase opțiuni de cabine de duș moderne și elegante.
Pentru confort, intimitate și sănătate în cabine de duș securizate, contactează aici specialiștii Securit.
Sursa: Agenția Fortin
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply