Am mărit camera unind-o cu un hol mic

0

Citesc cu mare plăcere revista și fiecare articol îl revăd de două, trei ori. Am învățat multe lucruri bune din ea. Acum 13 ani am cumpărat împreună cu soțul meu un teren de 1.000 mp la marginea orașului și pe el am ridicat o căsuță, despre a cărei amenajare vă povestesc.
Terenul era plin de iarbă roșie pe care a trebuit să o smulgem și apoi să săpăm pentru a scoate rădăcinile. Am plantat pomi, viță-de-vie, porumb, legume și pe zi ce trece, grădina noastră este tot mai frumoasă. Acum câțiva ani ne-am construit și o casă mică pentru a ne adăposti de vreme rea, dar fiindcă ne-a plăcut din ce în ce mai mult să stăm acolo, am renovat-o. Casa era formată dintr-o cameră mică, un hol mic și un garaj. În primăvara trecută am dărâmat peretele despărțitor dintre cameră și hol și am obținut o cameră mai mare. Soțul meu, cu ajutorul fiului nostru, a executat toate lucrările de zidărie din interior, au spart și scos cimentul de pe jos, l-au înlocuit cu șapă și am pus parchet laminat, am reparat mobila veche și am obținut o cameră mare, funcțională și plăcută. Ne-au ajutat foarte mult sfaturile revistei Practic-Idei, de unde am aplicat atât de multe exemple încât acum începem noi să dăm sfaturi altor persoane. La începutul acestei toamne, soțul și fiul  au făcut cofrag și au turnat beton pentru realizarea unui perete de închidere a terasei. Și tot atunci au meșterit cofrag și au turnat beton pentru renovarea clădirii adăpostului de păsări. Fiul nostru este student anul întâi la Universitatea Maritimă Constanța și, până a plecat la școală, l-a ajutat tot timpul pe tatăl lui prin gospodărie.
Am multe de povestit despre grădina mea, despre mica mea fermă de păsări, despre flori. Alături de noi și-au cumpărat și părinții mei un teren de 1000 mp pe care au construit și ei o casă de vacanță, de la care nu mai vor să plece.
Spor la treabă, sănătate și numai bucurii!
Gabriela Leonte, Tulcea

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply