VIDEO Decorațiune cu baterie

0

Ce-ai zice de o decorațiune cu baterie, pe care să o personalizezi singur? Pare complicat, dar nu este nevoie să ai cunoștințe avansate de electronică. Îți trebuie doar o lampă de veghe cu baterie, lampă în formă de lumânare gen pastilă, pe care o găsești în magazine cu prețuri de la 4 lei. bucata. Ledul se aprinde în culoarea galbenă, roșie, albastră, deci ai mai multe variante la dispoziție și poți alege în funcție de ce ți se pare mai potrivit pentru proiectul tău.

Noi am optat pentru o astfel de lumânare cu lumină galbenă, pentru că am vrut să facem un cap de om de zăpadă. Pe lângă dispozitivul menționat, am mai folosit o bucățică de fetru roșu din care am decupat gura, dar poți folosi și un marker roșu cu care să desenezi gura. Am mai avut nevoie de ochi mobili (pot desena și cu un marker negru), o bucățică de material catifelat verde (din care am tăiat un semicerc pentru bor și un dreptunghi pentru corpul pălăriei), o panglică roșie, pentru pălărie și agățătoare și un tub de lipici siliconic, care odată uscat este similar cu baghetele de silicon folosite cu pistolul care le topește. Avantajul acestui lipici este că rămăne transparent și după uscare, este suficient de puternic și nu necesită un pistol, deci este sigur de utilizat și de copii.
Ai grijă când lipești pălăria, ca materialul să nu obtureze micul întrerupător al dispozitivului. Un astfel de ornament pentru bradul de Crăciun este perfect și pentru a ajuta un copil care se teme de întuneric. Mult succes!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply