|
|
|
|

28.07.2009, 15:40:52
|
|
Member
|
|
Inregistrat: 04.09.2008
|
|
Cum pastrati voi ordinea in sifonier
Fiecare are propria lui metoda pentru a pastra ordinea in sifonier. Ce solutii aveti voi, puteti scrie aici pentru inspiratia celorlalti.
|

15.08.2009, 05:43:17
|
|
Junior Member
|
|
Inregistrat: 09.06.2009
|
|
In ciuda faptului ca sunt foarte dezordonata, umerasele de acelasi tip(mi-am permis moftul de a cumpara din acelea pufoase si imi plac estetic, dar ocupa cam mult spatiu) + hainele aranjate pe lunigme, tipuri si apoi pe culori - ma ajuta sa mentin timpul de cautare in sifonier intr-o limita decenta. Iar suporturile electrice pentru cravate merita toti banii. A, si am asezat pe umerase aproape tot ce se preteaza la ele.
|

16.09.2009, 14:00:26
|
|
Senior Member
|
|
Inregistrat: 02.06.2009
|
|
Citat:
Postat de chris_seby
In ciuda faptului ca sunt foarte dezordonata, umerasele de acelasi tip(mi-am permis moftul de a cumpara din acelea pufoase si imi plac estetic, dar ocupa cam mult spatiu) + hainele aranjate pe lunigme, tipuri si apoi pe culori - ma ajuta sa mentin timpul de cautare in sifonier intr-o limita decenta. Iar suporturile electrice pentru cravate merita toti banii. A, si am asezat pe umerase aproape tot ce se preteaza la ele.
|
Frumos, de unde si cat umerasele?
|

23.09.2009, 19:23:49
|
|
Junior Member
|
|
Inregistrat: 23.09.2009
|
|
te rog frumos pune o poza cu suportul electric pt cravate si daca poti spune-mi si unde gasesc sa cumpar. la noi cravatele stau peste tot aruncate.
|

29.09.2009, 14:49:27
|
|
Senior Member
|
|
Inregistrat: 24.09.2009
Locație: Cluj Napoca
|
|
Mie mi-e foarte usor sa pastrez ordinea in sifonier, pentru ca nu port niciodata o bluza de 2 ori. De fiecare data dupa ce am purtat o bluza sau un tricou, le pun in cosul de rufe, la spalat. Dupa ce le spal, trebuie sa le calc, asa ca automat le si indoi (daca nu sunt pt umeras) si le pun in dulap
Pantalonii ii mai iau uneori de mai multe ori, dar acestia una doua ii indoi si ii pun la loc, fara sa fac deranj, si nu se sifoneaza asa repede.
|

02.10.2009, 10:36:27
|
|
Member
|
|
Inregistrat: 29.09.2009
|
|
Mai sa fie! pai nici eu nici barbate-meu nu purtam aceeasi bluza de 2 ori, dar asta nu inseamna ca avem ordine in sifonier. Eu nu spal, se usuca si ma apuc de calcat! Nu vad de ce sa fac aceasta munca inutila. Noi oricum cautam anumite haine, in anumite zile, dupa cum avem chef sa ne imbracam atunci si pentru a cauta, inseamna sa deranjezi celelalte haine, care numai calcate nu vor mai arata, deci de ce sa nu le calc atunci cand vreau sa le iau pe mine? In permanenta exista 2-3 tricouri si 2-3 camasi calcae pentru zilele in care e mare graba dimineata, dar atat.
|

02.10.2009, 14:56:54
|
|
Senior Member
|
|
Inregistrat: 24.09.2009
Locație: Cluj Napoca
|
|
Citat:
Postat de Lighioana
Mai sa fie! pai nici eu nici barbate-meu nu purtam aceeasi bluza de 2 ori, dar asta nu inseamna ca avem ordine in sifonier. Eu nu spal, se usuca si ma apuc de calcat! Nu vad de ce sa fac aceasta munca inutila. Noi oricum cautam anumite haine, in anumite zile, dupa cum avem chef sa ne imbracam atunci si pentru a cauta, inseamna sa deranjezi celelalte haine, care numai calcate nu vor mai arata, deci de ce sa nu le calc atunci cand vreau sa le iau pe mine? In permanenta exista 2-3 tricouri si 2-3 camasi calcae pentru zilele in care e mare graba dimineata, dar atat.
|
Daca tie nu iti merge asa, nu inseamna ca altora nu le merge asa. Eu personal mentin ordinea pe care o fac, iar sotul, sincer, nu prea face parada modei in fata oglinzii incercand mai multe haine. Isi ia o bluza/camasa si un pantalon din dulap si le imbraca. Asa ca mi-e mai usor sa le aiba gata calcate, sa nu stau dupa el de fiecare data cand pleaca sa il intreb "draga, cu ce te imbraci azi? nu de alta, dar sa stiu sa iti calc.."
La mine e mai greu, ca poate nu imi place o bluza cum arata si o schimb. Dar cand o dau jos o pun la loc cum am luat-o, iar daca ma grabesc o las pe pat si cand vin o pun inapoi.
Mi se pare mult mai util sa mentin ordinea decat sa fac odata pe saptamana curatenie in dulap. Cred ca asi innebuni.
Dar asta e doar solutia mea de a mentine ordinea in dulap. Solutia ta care e? Ca nu prea am inteles.
|

16.11.2009, 18:46:02
|
|
Member
|
|
Inregistrat: 13.11.2009
|
|
Sincer si eu am ordine in dulap doar la sfarsit de saptamana cand stau si le pun pe fiecare unde trebuie.  .In timpul saptamanii nu are rost sa le pun in ordine ca a doua zi iar le iau la rand si le arunc cum apuc din cauza ca nu am timp sa le pun la locul lor.:-s
|

16.11.2009, 22:47:27
|
|
Senior Member
|
|
Inregistrat: 29.10.2009
Locație: Targu-Mures
|
|
Citat:
Postat de editor
Fiecare are propria lui metoda pentru a pastra ordinea in sifonier. Ce solutii aveti voi, puteti scrie aici pentru inspiratia celorlalti.
|
cum pastrez eu ordinea in sifoniere? tocmai asa: o pastrez  nimic mai simplu. le pun pe toate la locul lor, astfel ca nu fac dezordine. deci, e ordine 
simplu, nu?
|

16.11.2009, 23:11:29
|
|
Senior Member
|
|
Inregistrat: 04.11.2009
|
|
Citat:
Postat de cristicros
te rog frumos pune o poza cu suportul electric pt cravate si daca poti spune-mi si unde gasesc sa cumpar. la noi cravatele stau peste tot aruncate.
|
eu am o cutie de carton frumos colorata unde am impaturit cravatele asezate pe categorii de nuante , arata bine si e practica.
|
| Optiuni subiect |
|
|
| Moduri de afișare |
Mod linear
|
Reguli de postare
|
Nu poti deschide subiecte noi
Nu poti raspunde la mesaje
Nu poti posta atasamente
Nu poti modifica mesajele tale
Codul HTML este Inactiv
|
|
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:54:04.
|
|
Contul tau

Newsletter

|