Mergi înapoi   Casa-Gradina forum > Sfaturi practice > Probleme in casa

Răspunde

Optiuni subiect Moduri de afișare
Vechi 22.09.2009, 13:39:50
admin admin nu este conectat
Administrator

Inregistrat: 31.03.2009
Question Mucegaiul de la ferestre

Cum scapi de mucegaiul din jurul ferestrelor?
Raspunde cu citat
Vechi 22.09.2009, 23:21:38
alexandrudinulescu alexandrudinulescu nu este conectat
Senior Member

Inregistrat: 22.09.2009
Implicit

Mucegaiul din zona ferestrelor este datorita puntilor termice ce se formeaza intre rama geamului si perete . Acest mucegai trebuie in primul rand indepartat cu tencuiala cu tot , se va actiona cu solutie antimucegai dupa care se va aplica o metoda de izolare termica interior exterior si folosirea unor pervaze interior / exterior pentru ca umezeala dupa geam sa nu mai ramana la baza geamuului si sa favorizeze creearea unei puntii termice .

Ultima editare de alexandrudinulescu : 09.01.2010 11:23:03. Motiv:
Raspunde cu citat
Vechi 24.09.2009, 16:11:24
claudia_mami claudia_mami nu este conectat
Member

Inregistrat: 24.09.2009
Implicit

noi ne confruntam cu mucegai an camera mica la geam si asa ma ea cu groaza ca vine iarna si ear tre a curat cu clor cu sprei special care nusi face efect si cu multi nervii de otel ,la anu facem schinbare totala si scapam de mucegaiii
Raspunde cu citat
Vechi 24.09.2009, 17:30:00
catas catas nu este conectat
Member

Implicit

Probabil clorul inlatura acest mucegai
Raspunde cu citat
Vechi 26.09.2009, 01:42:56
kandra kandra nu este conectat
Member

Inregistrat: 30.11.2008
Implicit

Noi am scapat de el in urma curatarii peretelui pana la palaca, apoi izolat cu celuloza si la exterior, si la interior.
Acum nu mai avem probleme deloc.
Raspunde cu citat
Vechi 27.09.2009, 16:08:02
Mulan Mulan nu este conectat
Senior Member

Locație: Cluj Napoca
Implicit

Exista tot felul de solutii pentru mucegai. Si eu am cumparat din supermarket, dar mucegaiul a reaparut..
De fiecare data cand ploua, mucegaiul era la loc. Nu avem termopane, si nici nu am avut bani sa le schimbam, asa ca sotul a gasit o solutie mult mai ieftina: a curatat frumos mucegaiul, iar pe marginea geamului, pe unde intra umezeala, a izolat frumos cu silicon dinacela ce se pune la baie la cada. L-a intins frumos cu degetul, si de atunci am scapat umezeala din jurul geamului care provoca mucegaiul.
Eu cred ca e o foarte buna aceasta solutie, mai ales daca nu ne permitem sa izolam peretele. Daca totusi ne permitem, e mai bine sa-l izolam, chiar si pe interior, pentru ca are mai multe avantaje.
Raspunde cu citat
Vechi 28.09.2009, 15:40:04
cristina_85 cristina_85 nu este conectat
Member

Inregistrat: 23.09.2009
Implicit

Am avut si eu aceasta problema in apartamentul vechi. Am incercat f multe, am curaat cu clor, cu solutii speciale, am cumparat umidificator, de toate. Pana la urma am scapat de mucegai lasand mereu geamul deschis. Deci solutia pentru un buget restrans (noi stateam in chirie si nu puteam sa ne apucam sa izolam sau mai stiu eu ce) este aierisirea continua
Raspunde cu citat
Vechi 30.09.2009, 13:35:23
lorena_bucoveanu lorena_bucoveanu nu este conectat
Junior Member

Inregistrat: 30.09.2009
Implicit mucegaiul

buna ziua
am avut si eu acesta problema cu mucegaiul din jurul ferestrelor si a trebuit sa inlatur toata tencuiala ,sa izolez foarte bine si sa folosesc o solutie italiana numita anti mufa ca apoi sa nu mai am niciodata probleme,multumesc
Raspunde cu citat
Vechi 30.09.2009, 20:27:31
snicol snicol nu este conectat
Member

Inregistrat: 23.09.2009
Implicit

Am avut si eu aceasta pb, si spalam cu clor mucegaiul, dar aparea dupa cateva saptamani.Pana la urma am schimbat geamul am pus termopan, dar am pus unul mai ieftin adica de proasta calitate asa ca am avut surpriza de a avea mai mult mucegai ca datat trecuta plus ca se forma condens pe suprafata geamului si curgea apa foarte tare.
Am schimbat din nou termopanul cu profil de 5camere si 3 geamuri, am izolat peretii si acum este ok.
Raspunde cu citat
Vechi 03.10.2009, 16:58:19
carmenjavla carmenjavla nu este conectat
Junior Member

Inregistrat: 03.10.2009
Implicit

Noi am avut probleme in dormitorul apartamentului. sotul meu a procedat in felul urmator : a dat toata tencuiala jos de pe perete a spalat peretele cu mucegai stop a lasat 2 zile sa se uste peretele apoi a aplicat pe petete cu bidineaua un strat de apa de sticla( asa se numeste solutia) apoi a placat peretele cu vata de sticla si rigips pe interior si polistiren de 10 cm in exterior. de 4 ani nu mai avem probleme cu mucegaiul din dormitor.
Raspunde cu citat
Răspunde

Optiuni subiect
Moduri de afișare

Reguli de postare
Nu poti deschide subiecte noi
Nu poti raspunde la mesaje
Nu poti posta atasamente
Nu poti modifica mesajele tale

Codul VB este Activ
Emoticonul este Activ
Codul [IMG] este Activ
Codul HTML este Inactiv

Mergi la ...

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:53:38.

Contul tau

image

Newsletter

image