Mergi înapoi   Casa-Gradina forum > Amenajari > Sfaturi utile

Răspunde

Optiuni subiect Moduri de afișare
Vechi 09.07.2010, 13:57:08
Galante Galante nu este conectat
Junior Member

Inregistrat: 09.07.2010
Implicit Placare piatra Murala

Buna ziua ,

M-am hotarat sa-mi plachez barul din apartament cu piatra si am o mica problema . Am cumparat piatra , adeziv si chit de la acelasi producator si din aceeasi gama. Problema apare atunci cand aplic chitul de rosturi pentru ca mi se murdareste piatra si nu se mai poate spala desi chitul este special pentru aceasta piatra (scrie si pe cutia pietrei exact modelul chitului care trebuie folosit). Am inteles ca se poate lacui piatra insa nu stiu daca acopera murdaria. Ce sfaturi imi puteti da? Mentionez ca materialul pietrei este asemanator cu cel al ipsosului.
Raspunde cu citat
Vechi 11.07.2010, 10:52:50
vio-e1 vio-e1 nu este conectat
Senior Member

Inregistrat: 03.01.2010
Implicit

Depinde ce tehnica de aplicare a chitului de rosturi v-a recomandat producatorul...Daca se aplica cu un "pistol" in genul celor pentru aplicarea siliconului, ve recomand mai multa acuratete si rabdare in manopera. Oricum, incercati sa curatati imediat dupa aplicare ( daca ati constatat ca se curata greu dupa ceva timp).
Privitor la lacuri, acestea se aplica dupa definitivarea lucrarii si curatarea corespunzatoare a acesteia, avand rolul de protectie .
Sper ca am fost de folos.

Optiuni subiect
Moduri de afișare

Reguli de postare
Nu poti deschide subiecte noi
Nu poti raspunde la mesaje
Nu poti posta atasamente
Nu poti modifica mesajele tale

Codul VB este Activ
Emoticonul este Activ
Codul [IMG] este Activ
Codul HTML este Inactiv

Mergi la ...

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:22:10.

Contul tau

image

Newsletter

image